"Sveriges närmaste vildmark"

Sågarbo Herrgård stuguthyrning

Område: Nedre Dalälven
Sågarbo 2, 814 93 Skutskär (visa karta)

Stugor | Välkommen till välutrustade stugor på Sågarbo herrgård som ligger vid ett naturreservat vid havet och är omgiven av härliga stränder i Norduppland. Perfekt för en veckas eller några dagars semester med golf, besök på Furuviksparken, fiske eller varför inte tillbringa dagen vid havsbadet Rullsands vackra stränder en kort promenad bort.

På Sågarbo har du nära till havsbad vid Rullsand och fiske i Dalälven. Nöjes- och djurparken Furuvik ligger bara tio minuter bort med bil och Älvkarleby golfbana finns inom fem minuters körning, men det bästa är kanske att få ströva i naturreservatet vid Billudden som gränsar till Sågarbo herrgård. Sågarbo herrgård en karolinergård med anor från 1600-talet, gården har varit både rusthåll och stuteri.

Sågarbo herrgård stuguthyrning ligger vid Sågarbofjärden, en fjärd i Bottenhavet. Längs vår kustremsa och nedre delarna av Dalälven har du stora möjligheter att fånga fina havsöringar, gäddor och laxar. Det är ett mycket vackert landskap som passar utmärkt för landfiske men naturligtvis även med båt eller flytring. På anläggningen finns badtunnor samt bastu att hyra, lekplats, egen badstrand, möjlighet till sjösättning av båt, brygga, reception, ett flertal grillar samt grillplatser och cykeluthyrning. I herrgården arrangerar vi middagar för sällskap. Från stugorna har vi en stig (1km) till Rullsands havsbad och Billuddens naturreservat.

Vi vill hälsa dig välkommen till välutrustade stugor med kökspentry och badrum.

Den som vill resa med häst kan hyra in sina hästar i nybyggda boxar, 9,5 kvm. Ni har tillgång till spolspilta, sadelkammare och en fullstor ridbana, 30 x 70 meter, med utmärkt underlag. Ni har också tillgång till enskild hage men där hästen har fler hästar i närheten. I området har vi ridvägar. Priset är 300 SEK/box/dygn inklusive torvströ och grovfoder. Gästen sköter sin häst själv.

För mer information vänligen kontakta oss på
E-post: stuga@sagarboherrgard.se
Hemsida: www.sagarboherrgard.se

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 76811 11 90
Telefonnummer (Bokning)
+46 76811 11 90
E-post
stuga@sagarboherrgard.se

Karta

Kundservice


  • Bra att veta
  • • Betalning enkelt och säkert med kreditkort.
  • • Ingen extra bokningsavgift vid bokning av boende.
  • • Bokningsbekräftelse skickas till din e-post efter genomförd bokning.Notera bokningsvillkoren som gäller när du bokar online.
  • • En serviceavgift om 25 SEK tas ut vid bokning av aktiviteter och evenemang.