You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Gårdsjö Moose Park

Arena/Plats:
Kategori: Evenemang

Åk med på en guidad tur där du får komma nära skogens konung i Mälardalens första älghägn tillsammans med kunnig guide. Efter turen kan det smaka gott med något från vårt mysiga Café, kanske vår smakrika och hemgjorda Älgkorvabaugette eller varför inte klassisk Våffla med sylt och grädde och en god kopp kaffe till.

Vår gamla släktgård ligger vackert belägen på den uppländska landsbygden strax norr om Morgongåva och Heby. Där vi har satsat på att utveckla en spännande och intressant upplevelse tillsammans med kunniga guider som visar på och berättar om "skogens konung" - älgen.

Du åker bekvämt på traktorsläp och får träffa våra fantastiska älgar med en intressant och rolig introduktion till Sveriges mest symbolladdade djur. Turen tar med introduktion och visning ca en timme och är lämplig för såväl yngre som äldre deltagare.
Ta gärna med din kamera!
Och får du besök från släkt och vänner från andra länder då är vi självfallet det perfekta utflyktsmålet!!

För den som är nyfiken - gå upp på loftet och besöka vårt Tomtemuseum, en helt fantastisk upplevelse. Spänning för de små och en nostalgiskt resa i tiden för vuxna.

Vår säsong är Vecka 26 till Vecka 33.
Parken öpppen alla dagar utom måndag!
Turer går hela tiden mellan 11.00-17.00 (sista turen går 16.00).

Övriga året efter telefonkontakt.

Stugor

Stjärnbäck - Upplev landet!

Avstånd: 28,6 km
Bo med självhushåll i en stor bondstuga på vår fårgård. Nära till naturen, ströva i skogen djuren och naturen. Nära till det fantastiska fiske som Nedre Dalälvsområdet erbjuder. Hos oss kan du boka fiskeguide och köpa fiskekort.
Stugor

Torröstugan - Färnebofjärdens Nationalpark

Avstånd: 27,7 km
På ön Torrön i Färnebofjärdens nationalpark ligger en röd stuga som du kan hyra i sommar. Här kan du tillbringa en vecka under enkla förhållanden, med naturen, älven och djurlivet precis inpå husknuten.
Stugor

Östa Fishing

Avstånd: 24,7 km
Östa är den perfekta platsen för dig som vill bo, fiska, vandra, bada eller bara ta det lugnt. De rymliga stugorna ligger vackert i ett tallhedsområde på Östahalvön mitt i Färnebofjärden omgiven av en fem kilometer lång sandstrand.

I närheten av


Kundservice


  • Bra att veta
  • • Betalning enkelt och säkert med kreditkort.
  • • Ingen extra bokningsavgift vid bokning av boende.
  • • Bokningsbekräftelse skickas till din e-post efter genomförd bokning.Notera bokningsvillkoren som gäller när du bokar online.
  • • En serviceavgift om 25 SEK tas ut vid bokning av aktiviteter och evenemang.
Build: 2023-03-16 14:45:43, Host: online3core20, DB: o3.cbguide-6028.cbischannel-378.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails