"Sveriges närmaste vildmark"

Restaurang Sandsnäs

Restaurang Sandsnäs ligger vackert belägen direkt vid stranden. Från den stora terrassen har du en underbar utsikt över stranden och älven. Här kan du slappna av och njuta av vår goda mat och ett gott glas vin eller en svalkande öl.

Restaurang Sandsnäs är en trevlig samlingsplats såväl för traktens invånare som campinggäster. Under sommaren har vi öppet dagligen från 10:00 till 22:00. I september har vi öppet fredag från 16:00 till 20:00, lördag och söndag från 12:00 till 20:00. Vi serverar frukost, lunch och middag. Olika varma och kalla rätter med kött, fisk samt vegetariska rätter och goda smörgåsar. Vi har fullständiga rättigheter. Besök vår hemsida för att läsa vår meny.

Flera lördagskvällar kan ni njuta av levande musik på terrassen, Rock & Roll, Blues, Jazz, Country & Western och olika trubadurer. Eller så kan ni boka bord på någon av de populära temakvällarna.
Året om kan du boka restaurangen för din representationsmiddag, firmafest, privatfest, släktträff, eller föreningens möte. Hör av er för förfrågningar!

Förutom god mat och dryck på Sandsnäs vid stranden av Dalälven, är det möjligt att upptäcka de vackra omgivningarna med en av våra kanoter eller hyra vår bastuflotte. Kolla under “Kanot” eller “Bastuflotte” på vår hemsida, för ytterligare information och priser. Vi som välkomnar er Heter Gerda och André.

www.sandsnasbadet.se
0291 - 108 59

Visa mer