"Sveriges närmaste vildmark"

Beaver & Breakfast - morgonsafari

Adress: Hällsjö 108, 726 92 Skultuna Visa karta

Adress: Hällsjö 108, 726 92 Skultuna

Är du morgonpigg? Då är den här kanotutflykten en unik möjlighet att uppleva den vackra gryningen. Strax före soluppgången paddlar vi tyst till bäverriket. De nattaktiva djuren äter en sista måltid, tvättar sig och förbereder sig för att sova, medan de dagaktiva djuren vaknar upp. Denna stund är ett av de vackraste ögonblicken under dagen. Det gryende morgonljuset skapar perfekta förutsättningar för entusiastiska naturälskare och naturfotografer. En parad av unika ögonblick i Svartådalens bäverrike.

När solen har gått upp paddlar vi tillbaka till baslägret. Här erbjuder vi dig en läcker och rejäl frukost, tillagad över öppen eld. Goda stekta ägg med nybryggt kaffe gör upplevelsen komplett. Under frukosten berättar vi bl.a. om bäverns habitat.

PRAKTISK INFORMATION
Dag: Varje dag under perioden maj–andra veckan i september
Tid: 1 ½ timme före soluppgång (turen tar 2-4 timmar)
Mötesplats: Edens Garden Bed & Breakfast
Information: Att parkera din husbil eller husvagn, eller att sätta upp ett tält, är kostnadsfritt om du bokar Beaver & Breakfast. OBS! Inga campingfaciliteter.
Pris: Vuxen 695 kr per person. Barn under 12 år 325 kr.

För mer information: www.edensgarden.se

Visa mer

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer (Bokning)
    +46 706818987
  • Telefonnummer
    +46 2173115
Vandrarhem

Fallängetorp för fä och folk

Avstånd: 22,1 km
På Fallängetorp lantgård, vandrarhem, B&B och stuga mitt i naturen bor du i mysiga Lillstugan eller i Mellangården, vandrarhemmet med hög tillgänglighetsanpassning. Vår KRAV-certifierade gård har kor, får, hästar och höns samt många härliga naturupplevelser.
Semestervilla

The Farm - Herrgården

Avstånd: 0 meter
Bo på en genuin mindre herrgård. Perfekt för stora familjer, släktträffen eller kompisgänget. Herrgården är även mycket lämpligt för ledningsmöten, styrelsemöten, affärsmöten, kurser, filosofigrupper, fågelskådare, fotografikurser för att nämna några.
Bed & Breakfast

Brunnbäck B&B, Avesta

Avstånd: 34 km
Vill du uppleva något speciellt? Bröllopsresa, midsommarfirande eller en övernattning i en lugn kulturhistorisk miljö, du sätter gränserna! Vår 1700-talsgård, nära Avesta, erbjuder sovplatser för 3 personer i huvudbyggnaden och 4 personer i gäststugan.