You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Projekt - Destination Nedre Dalälven
Destination Nedre Dalälven är ett leaderprojekt med syfte att genom främst digital utveckling stärka attraktiviteten hos Nedre Dalälvsområdet och områdets turistprodukter. 

Målet med projektet
Målet är ökad samverkan hos turistaktörerna, produktutveckling och ökad kompetens och kunskap om digitala kanaler. Detta skall ske med hjälp av genomförd kompetens- och produktutveckling främst inom digital utveckling, genomförda nätverksträffar, genomförda mindre tematiska träffar, genomförda inspirationsresor, genomförd vägledning för implementering och hantering av säljverktyg för webb och övrigt digitalt, genomförd vägledning marknadsföring, deltagande vid mässor, framtagna onlinebaserade mallar för marknadsföring, en ny webbplats.

Aktiviteterna i projektet
Kompetens- och produktutveckling främst inom digital utveckling, sex större nätverksträffar, mindre träffar för aktörer inom samma tematiska eller geografiska område, inspirationsresor, vägledning för implementering och hantering av säljverktyg för webb och övrigt digitalt, vägledning kring marknadsföring, deltagande vid mässor med turisminriktning, framtagande av onlinebaserade mallar för marknadsföring, programmering och framtagande av en ny webbplats.

Projektet är genomfört. Den fullständiga slutrapporten kan laddas ner här!
Projektledning/kontakt
Henrik Thomke
070-749 70 71, henrik@nedredalalven.se
Johan Hedin
073-500 96 49, johan@nedredalalven.se
Utförda aktiviteter i projektet (ett urval)
Kommande aktivititeter
Inspirationsresa TILL Tiveden och Omberg
Vi tvingas skjuta fram inspirationsresan till våra vänner i Omberg/Tiveden som skulle ha skett 27-28 april 2020. Orsaken är som vi alla förstår Coronaviruset och förståelsen för att bidra till minskad risk av smittspridning. Tråkigt givetvis men ett enkelt beslut att fatta som situationen är. Vi återkommer om och i så fall när resan blir av.

Ur inbjudan: Turistföretagen Wettersaga, Woods&Waters och Ombergs Turisthotell, delar med sig av sitt arbete med paketering prissättning och samverkan. Inspirationsbesök hos Särtzhöga Vingård och B&B om hur man med befintliga resurser gjort rum och boende på gården, följt av visning hos Urnatur med sina 12 små hus och olika designlösningar. Vi avrundar med Hamgården och hör hur det holländska paret sålde sin camping för att bygga moderna och trivsamma stugor i naturnära läge vid Tiveden. Praktiskt: Vi reser på förmiddagen i buss och är åter nästa dag på seneftermiddagen. Resa, föredrag, studiebesök, logi, kvällsmåltid och frukost ingår. Begränsat till ca 20 deltagare!